Torsdag

Hej bloggen!

Kom hem från jobbet för en timma sen och är just nu helt slut, det tar på krafterna att jobba när man är van att sitta i en skolbänk hela dagarna..

Som sagt så ska jag börja på ApotekarprogrammetGöteborgs Universitet om en månad och då ska man ju köpa kurslitteraturen.. Jag har letat på nätet och huvudboken har varierat väldigt i pris, från 459 kr till 2625 kr! Ringde till syon på kemin och frågade om det verkligen kunde vara så men hon sa att jag skulle köpa den billigaste, huvudsaken är att det är rätt upplaga.. Får beställa det snart så jag kan kolla lite i dom innan jag börjar..

Som jag tidigare skrivit, tror jag, har jag fått en lägenhet på gibraltargatan, jättenära Chalmers där jag ska plugga kemi första terminen. Ska åka ner på fredag om en vecka och skriva kontraktet och börja flytta in.. Det känns helt overkligt!

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plocka lite i mitt rum och i garderoben, men först ska jag ta en dusch, känner mig jättesmutsig.. inte så konstigt egentligen.. Imorn jobbar vi 10 timmar istället för 8, blir tufft men sen är det ju helg! och bara en vecka kvar!

Hörs senare eller imorn..

Ha en bra dag!



Jättegammal bild!

Shopping!

Hej bloggen!

Idag var det som vanligt segt på jobbet.. Är så varmt och det är ingen bra luft..

När jag kom hem tog jag en dusch och slängde i mig lite mat, sen åkte jag och mamma till Mariestad.. Skulle lämna lite saker till Daniel och självklart blev det lite shopping..

Blev en lite vidare svart t-shirtJC som jag även har i rosa.. Så himla sköna.. 59.50 kr! Älskar rea!
Sen blev det två blusarLindex, en vit och en lite denimaktig. Där blev det även en rosa vid tunika, lite häftig faktiskt.. Sen blev det även ett par blåa jeans, vet inte om jag vågar använda dom men dom satt så bra och var ju billiga.. På Lindex var det "ta 2 reaplagg och betala för 1". Jag fick alltså två plagg gratis och allt gick på 268 kr!!! Jag säger ju att jag älskar rea..

Bilder kanske kommer... Har så stökigt i mitt rum nu då jag sover i källaren så jag har inte orkat plocka i ordning i sängen..

Resten av kvällen blir det tv och kanske lite plock.. Har knappt kollat på det jag handlade i Ullared.. Blev mycket kläder där med, var även förbi Lager 157 på vägen hem så det blev kläder det med..

Säger till mamma och pappa att jag laddar upp inför studietiden för då lär jag inte ha råd till att köpa några kläder.. Usch vad tråkigt..

Ha en underbar kväll!



Drink vi fick på Ålandskryssningen, Cinderella Cooler (dålig bild från mobilen)

Gino för första gången..

Nu har jag ätit Gino för första gången.. Gott!

Ska ta en dusch och sen ska jag lägga mig och läsa lite.. Just det, fixa matlåda också så att jag kan sova lite längre imorn..

Sov gott! Förhoppningsvis är jag tillbaka imorn..




Vadå röd i fejan? Brände mig när jag var och badade med Pernilla..

Comeback :)

Ska försöka komma tillbaka lite till bloggandet men det kommer gå segt.. av många anledningar..

Iallafall så har jag och Daniel gjort slut nu efter mycket om och men. Det känns bra på ett sätt men självklart är det jobbigt efter 3 år tillsammans.. Men jag tror att båda två mår bäst av att vi inte är ihop. Vi är absolut kompisar men det är det enda nu..

Jag har fått en lägenheti Gbg. Jättemysig ser den ut på korten och idag ska min kusin gå och titta på den.. Den blir det nog. Dyr men har typ 500 m till Chalmers där jag ska läsa första terminen, kan det bli bättre?

Igår började jobbet igen, jobbar förmiddag den här veckan och eftermiddag nästa vecka och sen är det slut! Så skönt men det känns jättebra att ha tjänat så mycket pengar på egen hand..

Nu ska jag gå och få nånting i magen, har slitit på jobbet idag :p

Jag ska försöka uppdatera lite oftare så kika gärna in igen! :)



Bild från min studentdag på morgonen innan jag går..


Lite uppdatering

Ska bara uppdatera lite om vad som hänt sista tiden..

Jag kom in på Apotekarprogrammet i Göteborg!

Jag och mamma åker på kryssning till Mariehamn på torsdag!

Nu har jag semester i 2 veckor, ska bli så skönt!

Kryssningen är mest för att bara komma bort från allt och samtidigt få vara lite med mamma innan jag flyttar.. Kommer bli jobbigt att flytta från mamma och pappa. Har bara varit borta i max 5 nätter från dom förut..

Nu ska jag käka frukost och hoppas att det blir bra väder så jag kan sola..


Det pirrar

Säger bara så här:

Det pirrar..

...

Jag skulle bli bättre på att blogga tänkte jag men jag har inte orkat..

Varit jättetrött efter jobbet och sen är det strul mellan mig och Daniel. Vill inte gå in på nåt nu..

Får se när jag orkar igen.. Men jag lever! :)


TIPS!

Bli medlem på bidster och du kan köpa en porsche för hur lite pengar som helst!

Lycka Till!


TIPS!

Bli medlem på bidster och du kan köpa en porsche för hur lite pengar som helst!

Lycka Till!


RSS 2.0